Over Ons

Waarom wij doen wat wij doen en waarom op deze manier?

Het doel van Samen in de Wijkzorg is om in het huisartsenpostgebied Arnhem en omstreken de juiste thuiszorg toegankelijk en herkenbaar te maken voor cliënten en verwijzers.

Onze missie & visie

Een vaak voorkomend probleem bij de aanvraag van wijkverpleging is dat er veel organisaties moeten worden gebeld om geholpen te kunnen worden. Niet alleen vervelend voor de zorgvragers, maar het zorgt ook voor druk op organisaties voor wijkverpleging en verwijzers.

In het huisartsenpostgebied Arnhem en omstreken kun je voor het aanvragen van wijkverpleging terecht bij Samen in de Wijkzorg. Een grote groep zorginstanties werkt hierin samen om zorgaanvragen voor de wijkverpleging snel bij de juiste organisatie terecht te laten komen. Bekijk hier de door ons behaalde resultaten van het eerste jaar Samen in de Wijkzorg.

Gemeenten

Organisaties

Partners

Geholpen cliënten

Het doel

Het doel van Samen in de Wijkzorg is om in het huisartsenpostgebied Arnhem en omstreken de juiste wijkverpleging toegankelijk en herkenbaar te maken en voor cliënten en verwijzers.  

Juist omdat de zorg onder druk staat moet ervoor gewaakt worden dat de kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg geborgd blijft. Iedereen heeft recht op goede wijkverpleging. Dit kan alleen gerealiseerd worden als we er samen voor zorgen dat mensen snel geholpen worden en de aanvragen terecht komen bij de juiste professionals, die op dat moment ruimte hebben om de cliënt de goede zorg en aandacht te geven.